ELSŐ TÖKÖLI DIÁK ÚSZÓEGYLET

Képgalériák

Kapcsolat

Zubor Attila
Első Tököli Diák Úszóegylet
Cím:
2316 Tököl, Kisfaludy utca 12.
Email:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefonszám:
+36/20-953-0686

Rendezvény

Share


Az Első Tököli Diák Úszóegylet 2013-ban az Emberi Erőforrások Minisztériuma Nemzeti Tehetség Program "Sportverseny rendezés" elnevezésű támogatásából valósította meg III. Sprintfest úszóversenyét.

Az egyesület 2014. márciusa és 2015. márciusa között az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Együttműködési Alap működési támogatásában részesült.A támogatás hozzájárult az egyesület működési költségeinek csökkentéséhez, új,az oktatást segítő eszközök beszerzéséhez, ezáltal színvonalasabb szolgáltatás biztosításához.

2016/2017-ben, valamint  2017/2018-ban a működési költségek csökkentését az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Együttműködési Alap támogatásai tették és teszik lehetővé.

 

2017. és 2018 nyarán az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő szakmai program támogatása segítségével 5 településről (Dunavarsány, Délegyháza, Szigetcsép, Szigetbecse, Tököl) 15-15 fő, hátrányos helyzetű gyermek számára biztosítottunk egy hetes, nyári úszótáborozási lehetőséget, úszás oktatással, étkezéssel, egész napos felügyelttel, tornatermi játékkal, valamint az uszodához és vissza szállítással.

 

2018. 09.03.- 2018. 12.31. között egyesületünk az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Magyar Szabadidősport Szövetség támogatásával megvalósította a "Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Programját", amelynek keretében részvételi lehetőséget biztosított 20 alkalommal ingyenesen úszáson, vagy  úszás oktatáson való részvételre.

 

A "Sport szigete,a Sziget sportja" elnevezésű rendezvény fő támogatója a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Szabadidősport Szövetség, valamint a Dunavarsányi Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár, Dunavarsány Város Önkormányzata és Bóna Zoltán Dunavarsány polgármestere volt. A rendezvény további támogatói:

Tündérvíz

Ibiden

Aranynektár

Papír&Pc

 

Az egyesület saját szervezésű versenyeinek, illetve a nyári táboroknak, évzáró banketteknek kiemelt szponzorai:

Gyermelyi Zrt.,

Five Senses Kft.,

Régió Játék

 

 

 

 

 

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.