ELSŐ TÖKÖLI DIÁK ÚSZÓEGYLET

Képgalériák

Kapcsolat

Zubor Attila
Első Tököli Diák Úszóegylet
Cím:
2316 Tököl, Kisfaludy utca 12.
Email:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefonszám:
+36/20-953-0686

Rendezvény

Share

Zubor Attila (vezető edző)

Az úszóiskola vezetője, egyben egyik oktatója és edzője, Zubor Attila olimpikon, örökös magyar bajnok úszó. Az úszás és a versenysport terén szerzett személyes tapasztalata, a Semmelweis Egyetemen megszerzett úszó oktatói sportmenedzseri szakképesítése, a 2003 óta tartó folyamatos oktatói tevékenysége, valamint kiváló pedagógiai érzéke együttesen alkalmassá teszik különböző korú gyermekek (alsó és felső tagozatosok, valamint középiskolások) úszás oktatására.

Az úszóiskola további oktatói:Gulyás Aletta (triatlon edző, úszás oktató)


1979-ben született Budapesten. A sport gyermekkora óta élete szerves részét képezi, több, mint egy évtizedig versenyszerűen triatlonozott, komoly helyezéseket elérve ifjúsági valamint junior Európa és Világbajnokságokon.
2003. óta foglalkozik gyermekek oktatásával, kezdetben a triatlon területén, majd egy év múlva az úszás területén. 2004-ben végzett a Semmelweis Egyetem Testnevelési karán, triatlon szakedzőként és úszásoktatóként. 2005-2009-ig Milánóban, a Piscina Lampugnano-ban dolgozott úszóedzőként és úszásoktatóként, óvodás, iskolás gyerekek és középiskolás fiatalok oktatását és edzését végezte.
2009-től dolgozik a Zubor Attila Úszóiskolában, ahol óvódás és kisiskolás csoportok vízhez szoktatását, oktatását, iskolás csoportok úszás oktatását valamint tanfolyami rendszerű úszás oktatást végez.
Sok éves szakmai tapasztalata, sport iránti elkötelezettsége, fegyelmező képessége, empátiája együttesen nagymértékben alkalmassá teszik a gyermekek oktatására.

Takács Diána (úszás oktató)


1981-ben született Budapesten. 5 éves kora óta versenyszerűen sportolt, 13 éves koráig úszott, majd áttért az evezésre, ahol több magyar bajnoki címet szerzett.
2010 szeptembere óta dolgozik az úszóiskolánál, ahol eleinte gyakorló oktatóként, majd 2011-ben a Semmelweis Egyetemen úszó oktatói képesítést szerezve, szakképzett úszó-oktatóként végzi főként kis létszámú csoportok oktatását.
Versenysport terén szerzett személyes tapasztalatai, a gyerekek iránti érzékenysége, az úszóiskolában szerzett szakmai tapasztalatok alkalmassá teszik a gyermekek úszás oktatására.


Kállai Eszter (úszás oktató, testnevelő tanár, gyógy-testnevelő tanár)


1988-ban született Karcsán. Általános iskolás kora óta úszik, versenyszerűen az aerobicot űzte, ahol kiváló eredményeket ért el a Magyar Kupán.
2009 szeptembere óta dolgozik az úszóiskolánál, kisebb megszakításokkal ( a 2013/2014-es tanévben gyógy-testnevelő tanárként kamatoztatta addig megszerzett tudását), de 2014. júniusától ismét Tökölön tevékenykedik úszóoktatóként.
Többéves szakmai tapasztalata, jó szervezőképessége, türelme nagyon jól kamatoztatható a gyermekek úszás-oktatásában.

Hudi Anett (úszó edző)


1989-ben született Budapesten. 2009. óta Capoeira-zik, a megszerzett öv-fokozata már a sport oktatását is lehetővé teszi számára. 2014 márciusa óta gyakornokként dolgozik az úszóiskolánál, úszóoktatói és úszóedzői képesítését idén szerezte.
Fiatalos dinamizmusa, az úszásoktatás terén szerzett gyakorlati tapasztalata alkalmassá teszik a gyermekek oktatására.

 

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.